CNB makelaardij

Doorgrondt de markt

Iedere volgende stap die u bedrijfsmatig zet, is een goed moment om uw vastgoedstrategie te heroverwegen. Wat doet u met uw gronden en opstallen? Uitbreiden, inkrimpen, verplaatsen? Aan- of verkopen, huren of verhuren of een combinatie hiervan? Wat is de juiste keuze, het juiste momentum en de juiste prijs? CNB Makelaardij helpt u bij het beantwoorden van die vragen.

Dat doen we door te kijken naar de actuele ontwikkelingen in de bollensector en naar de marktpositie en de gekozen toekomststrategie van uw bedrijf. Van daaruit adviseren wij u graag over de vastgoedstrategie die de hoogste meerwaarde oplevert voor uw bedrijfsvoering en begeleiden we u bij de uitvoering daarvan. Van aan- en verkoop tot huurbemiddeling, taxaties en pachtzaken, wij regelen het voor u.

CNB Makelaardij is al ruim 50 jaar een autoriteit op het gebied van onroerend goed in de bollensector. We zijn gecertificeerd, beschikken over veel markt- en onroerend goed kennis en dito ervaring. Daarnaast hebben we toegang tot de marktkennis en het netwerk van onze CNB-collega’s van Veilen, Bemiddelen, Koelen en Prepareren. Samen doorgronden we de markt als geen ander.

CNB Makelaardij is aangesloten bij VastgoedPro. De beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals die zich richt op kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging en deskundigheidsbevordering van het landelijk vastgoed.

Highlighted image: CNB makelaardij